Timp de 3 zile, în perioada 24-26 septembrie 2014, se va desfășura evenimentul Zilele Bibliotecii Județene ”Panait Cerna” Tulcea.

Zilnic, între orele 08:00 – 15:00, se vor organiza vizite ale secțiilor și depozitelor de carte ale Bibliotecii Județene Panait Cerna, în grupuri organizate, prezentându-se serviciile și facilitățile pe care le oferă biblioteca.

De asemenea, în foaierul bibliotecii vor fi organizate două expoziții: ”Panait Cerna – 133 de ani de la naștere” și ”Carte din secolul XIX în colecțiile Bibliotecii Județene Panait Cerna Tulcea” și un stand de carte cu vânzare din toate domeniile, provenite din donații, de unde oricine poate să  achiziționeze o carte contra sumei de  minim 1 leu. Sumele obținute vor fi folosite în scop umanitar.

Tot în aceste trei zile, viitorii utilizatori ce se vor înscrie la bibliotecă vor fi premiați, iar cei ce vor restitui cărțile împrumutate vor fi scutiți de la plata penalizărilor, în cazul în care sunt în întârziere.

Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0240.513.833/int. 23, pe e-mail-ul bjt@tulcealibrary.ro sau pe Facebook.