„TE IUBESC, MAMĂ” – Concurs de eseuri: ediția a doua

Regulament:

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea organizează concursul tematic „Te iubesc, mamă!” dedicat Zilei de 8 Martie. Concursul se adresează copiilor din județul Tulcea cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani având ca scop dezvoltarea imaginației și a aptitudinilor literare precum și cultivarea relației copil-părinte.

Calendar de desfășurare:
04 februarie, publicarea Regulamentului;
05 februarie – 28 februarie 2020, ora 15:00, recepționarea lucrărilor (1 eseu nesemnat, cu un nr. de telefon de contact);
03-05 martie, jurizarea (juriul format din 5 persoane, 3 din bibliotecă și două persoane din afara bibliotecii);
06 martie, ora 10:00, festivitatea de premiere.

Regulament de participare
Înscrierea la concurs este permisă tuturor copiilor din județul Tulcea cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani și se face prin aducerea lucrărilor (1 eseu de maxim o pagină pentru fiecare copil) pe suport hârtie la secretariatul Bibliotecii Județene „Panait Cerna” Tulcea din str. Isaccei nr. 16A, etaj II până la ora 15:00. Lucrările să nu cuprindă numele participantului ci un număr de telefon pentru contact ce va fi folosit după jurizarea lucrărilor.

Desfășurarea concursului
Concursul se desfășoară pe două categorii de vârstă: 8-10 ani și 11-14 ani.
Imediat după jurizare se vor solicita datele de autentificare ale autorului, corespunzătoare eseului trimis, pentru scrierea diplomelor.
Eseurile premiate vor fi postate pe site-ul bibliotecii www.tulcealibrary.ro.
Fiecare admis în concurs va primi o diplomă de participare.
Premiile I, II, III, și mențiune pentru fiecare categorie vor consta în cadouri pentru mame, oferite în cadru festiv. Copii vor primi cărți de citit!