S-a nascut pe 7 octombrie 1934, in Jurilovca, judetul Tulcea. Dupa absolvirea Scolii Pedagogice cu limba de predare rusa din Bucuresti, a fost invatator in localitatile Bordusani, judetul Ialomita, Sarichioi si Jurilovca, judetul Tulcea, apoi instructor-coregraf la Casa Raionala de Cultura din Babadag, judetul Tulcea. In anul 1968 s-a transferat ca referent la Centrul Judetean de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare din Tulcea, unde a activat pana la pensionare.

Maestru coregraf al ansamblului folcloric Baladele Deltei din Tulcea, din anul 1997. A absolvit cursurile de coregrafie, cu gradul I. Cercetator al folclorului coregrafic romanesc si al minoritatilor nationale din judetul Tulcea. A pregatit numeroase ansambluri folclorice romanesti, ucrainene, grecesti, lipovenesti si macedonene cu care s-a deplasat in tara si in strainatate la festivaluri nationale si internationale (a fost in Rusia, Danemarca, Anglia, Ucraina, Franta).
Colaboreaza la Buletinul cultural informativ al Inspectoratului pentru cultura, la Analele Dobrogei, la Zorile, in care i-au  aparut materialele despre folclorul rus lipovenesc.
A publicat in anul 1982 volumul Folclor coregrafic nord-dobrogean (Comitetul pentru Cultura, Tulcea). Are in curs de editare volumul 186 de jocuri din localitatile judetului Tulcea. Folclor muzical lipovenesc, ucrainean, grecesc.

Referintele biografice i-au aparut in Personalia  – Dictionar bibliografic (autor Axenia Hogea, Editura Ex Ponto, Constanta, 2000) si in Albumul aniversar – Scoala Pedagogica cu limba de predare rusa – 50 de ani de la infiintarea Scolii (autori Ivan Evseev, Svetlana Moldovan si Ivan Vitizov, Editura Kriterion, Bucuresti, 2000).
Din anul 1998 este membru al comitetului de conducere al CRL-Tulcea, raspunzand de problemele culturale pe plan local.