În perioada 27-28 ianuarie 2021, Biblioteca Județeană ”Panait Cerna” Tulcea și bibliotecile locale din județul Tulcea participă, alături de bibliotecile din întreaga țară, la întâlnirea anuală CODE Kids desfășurată pe platforma HOPIN. Din partea Bibliotecii Județene „Panait Cerna” Tulcea, d-na manager Dima Ligia a participat la discuția tip panel cu tema „Lecții învățate în CODE Kids 2020”, alături Crina Popescu, bibliotecar la Biblioteca publică Pietrari, Mariana Lucia Marian, bibliotecar la Biblioteca Județeană I.S. Bădescu Sălaj, Alina Tenie, bibliotecar Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești, Marian Druncea, coordonator județean Code Kids – Tulcea, panel facilitat de către Camelia Crișan, director executiv al Fundației Progress.

În cadrul discuțiilor au fost abordate următoarele subiecte: evaluarea activităților din anul 2020, schimbările din cadrul programului CODE Kids, planul de activități pentru anul 2021.

Activitatea este un bilanț al anului ce a trecut și un punct de plecare pentru un an nou plin de reușite, on-line sau off-line, în funcție de provocările ce vor veni.