Revelarea bătăliei cosmice dintre bine și rău. Autorul David Wilcock a devenit unul din cei mai importanți scriitori care explorează în lucrările lor misterele antice și noua știință. În această carte, „Misterele ascensiunii”, David își conduce cititorii de-a lungul unei călătorii surprinzatoare și fascinante prin istoria universului, explorând marea Batalie Cosmică ce se dă la ora actuală în legatură cu Ascensiunea noastră.
Imaginează-ți o viață în care ești înzestrat cu puteri supranaturale, de zeu. Ești capabil să citești instantaneu mintea altor persoane, așa că nu mai ai nevoie de cuvinte. Poți levita, plutind prin aer prin simpla putere a gândurilor tale. Dispui de puteri telecinetice, putând mișca obiectele, chiar și cele de dimensiuni colosale, comandându-le să facă orice dorești prin puterea minții tale. Poți materializa orice îți dorești, la fel de ușor cum îți deschideai altădată gura pentru a vorbi. Poți călători în timp, făcând salturi în trecut sau în viitor și privind ce se întâmplă aici cu o claritate uimitoare. „Vălul” care separă lumea celor vii de lumea de dincolo și care te-a făcut să uiți că ai o identitate mai măreață decât aceea a unui muritor – s-a ridicat. Ești în permanență conștient de faptul că ești un suflet nemuritor care trăiește o experiență umană. Nivelul inteligenței tale depășește cu mult tot ce ai experimentat în trecut.
Să fie un simplu vis? O dorință ridicolă fără nicio bază reală? Este oare posibil ca marii maeștri spirituali ai umanității să fi spus adevărul: că trăiești într-o stare de amnezie, nemaiștiind cine și ce ești în realitate? Este oare posibil ca alegerile pe care le faci și gândurile pe care le emiți să fie infinit mai importante decât îți dai seama? Există oare într-adevăr o bătălie între bine și rău, care îți afectează viața de zi cu zi? Stă această bătălie invizibilă la baza multora din marile evenimente ale lumii? Este ascensiunea – această absolvire pe un nivel superior al existenței – scopul suprem al existenței umane? Există în univers forțe negative care se hrănesc cu temerile, mânia, vinovăția și rușinea ta, și care nu se dau în lături de la nimic pentru a te împiedica să realizezi acest salt cuantic în evoluția ta? Asistăm noi oare la o competiție incredibil de vastă în vederea obținerii controlului asupra planetei noastre? Ar muri literalmente aceste forțe negative dacă nu s-ar hrăni cu egoismul, invidia, materialismul, lăcomia și singurătatea noastră, care le furnizează o rezervă energetică inepuizabilă? Au dus aceste forțe o bătălie care durează de sute de mii de ani și de care sunt perfect conștiente?
Ești pe punctul de a intra într-o lume în care vei primi răspunsuri la toate aceste întrebări.