Azi, 22 aprilie, îndrăgita scriitoare tulceană, Elena Netcu, a lansat în spațiul Sălii de festivități a Bibliotecii Județene „Panait Cerna” Tulcea, volumul anului 2021, Omul pădurilor, apărut recent sub tiparul editurii ExPonto.

Evenimentul a fost difuzat și în mediul online, printre participanți numărându-se: managerul Bibliotecii, dr. Ligia Dima, prof. Floarea Calenic, prof. Mihai Marinache, prof. Victor Henrich Baumann, prof. Gheorghe Radomir, precum și bibliotecari din cadrul instituției.

„Ploua, ploua, de ziceai că se rupe cerul, iar eu cu Ica în brațe, în urma mortului plângeam în mine, auzeam hohotul care-mi invada trupul meu bătrân și obosit, nu știam la cine să mă uit, la băiatul pe care nu-l mai vedeam în sicriu de atâtea flori, sau la femeia mea care se agățase de gâtul meu, moale și ușoară, că numai oasele erau de ea.”

(Fragment din volum)

Vă invităm, deci, la o lectură de ținută, cu un subiect inspirat din viața reală, așternut pe hârtie cu iscusința erudită a unui fin cunoscător al naturii umane.