S-a nascut in satul Telita, jud. Tulcea, la 9 februarie 1950. Cursurile primare – sub indrumarea invatatorului Nicolae Giurgiu – si gimnaziale le-a urmat in satul natal. Liceul din Isaccea (1965 -1969). Achizitor materiale la serv. Aprovizionare al I.J.C.M.Tulcea. In 1970 efectueaza stagiul militar la brigada de graniceri din Giurgiu, dupa trei luni de instructie militara fiind selectionat si trimis la Scoala Regimentala din Oradea. Este avansat la gradul de „sergent cu diago-nala” si retrimis la Giurgiu unde si-a continuat armata fiind comandant de pluton. In iunie 1971 este trecut in rezerva cu gradul de sublocotenent si revine la Tulcea. Tehnolog la Intreprinderea de Alumina Tulcea. Inspector principal personal la Combinatul Metalurgic Tulcea, unde l-a avut  coleg de birou, pentru o scurta perioada, pe ziaristul si poetul tulcean Stefan Mihalcea.

Adjunct Sef Serviciu PIR. Intre anii 1978 – 1981 urmeaza cursurile Scolii Tehnico – economice, specializarea Organizarea si Normarea Muncii (fara frecventa) din cadrul C.P.M.I.M. Bucuresti (Centrul de Pregatire si Formare Profesionala al Ministerului Industriei Metalurgice). Profesor colaborator la Liceul Metalurgic Tulcea (azi, Colegiul Tehnic „Henri Coanda”) – catedra de Stiinte economice, unde preda Organizarea si Normarea Muncii (1982 – 1985, cursuri serale). Ca urmare a scindarii Combinatului in trei intreprinderi, in 1991, este numit Sef Serviciu Resurse Umane la S. C. Tremag S.A. Tulcea, functie pe care o indeplineste si in prezent.

Absolva, in anul 2003, in cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta, programul de dezvoltare profesionala „Implementarea noilor concepte europene in domeniul HR in Romania” organizat de Asociatia Nationata a Profesionistilor in Resurse Umane din Romania. Membru activ ANPRU din anul 2004, calitate in care a sustinut, ca lector, cursuri si seminarii pe teme de specialitate in diferite resedinte de judet din Regiunea de sud-est a tarii.
Poet si prozator. Colaboreaza la revistele Steaua Dobrogei si Boema, in paginile carora i s-au publicat poeme.

Volume publicate:
Altfel Spuse – Fabule si Fabulatii. Tulcea: Harvia, 2003;
Parodii Alternative.  Tulcea: Harvia, 2007;
Descult prin urzici. Tulcea: Karograph, 2010 (proza autobiografica).

Din 2009, membru al Asociatiei Scriitorilor „Aegyssus” din Tulcea.