Biblioteca Județeană „Panait Cerna ” Tulcea, în parteneriat cu Asociația „Drumuri Dobrogene”, organizează „Atelier de caligrafie”, în perioada 07.07. – 09.09.2021.

Lecțiile se vor ține pentru o singură grupă, de zece copii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, iar pentru înscrieri se va apela numărul de telefon 0240.513833 interior 20, „Centrul pentru copii și tineret”.

Alături de exploratorul caligraf, Mihaela Militaru, vom avea parte de o experiență de învățare ghidată, vom vorbi despre instrumente de scris, cu unele ne vom împrieteni, vom parcurge împreună formele și liniile de bază, literele mici și mari ale alfabetului, ne vom folosi de culoare și creativitate pentru a realiza mici scrisori și vom aplica sigilii de ceară.

O să petrecem împreună o vară de vis, să renunțăm la „eu nu scriu frumos” și să redescoperim cu entuziasm scrisul de mână într-un mod mai distractiv decât o facem la școală.

Atelierul se va desfășura în fiecare zi de miercuri, între orele 10:00 – 11:00, în cadrul Centrului pentru copii și tineret al Bibliotecii Județene „Panait Cerna”.