Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea și A.N.B.P.R. – Filiala Tulcea lansează un program de voluntariat în condițiile Legii nr. 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România.
Programul se adresează elevilor din școlile și liceele tulcene care vor să se alăture echipei de profesioniști din cadrul Bibliotecii în derularea proiectelor culturale prevăzute pentru anul 2016. Numărul de voluntari care se pot implica este de max. 10 persoane.
Cei interesați sunt rugați să depună o cerere de înscriere la sediul Bibliotecii Județene „Panait Cerna” Tulcea, Punct  înscriere utilizatori până la data de 8 aprilie 2016 în care vor specifica: numele, prenumele, vârsta, instituția de învățământ, clasa, datele de contact (nr. de telefon, e-mail).
Vor fi selectați cu prioritate elevii de liceu care au împlinit 18 ani și care frecventează cursuri cu profil uman (filologie, științe sociale).
Persoană de contact: Frunte-Lată Ioana, șef birou Dezvoltarea și prelucrarea colecțiilor. Informare locală, tel. 0240513833/int. 17, mobil. 0747693802