ԜǴŞĆZiua Dobrogei a fost s─ârb─âtorit─â la Biblioteca Jude╚Ťean─â ÔÇ×Panait CernaÔÇŁ ├«ntr-o atmosfer─â prieteneasc─â, dar ╚Öi emo╚Ťionant─â, a c─ârei ini╚Ťiatori au fost elevii Corului Liceului de Arte ÔÇ×George GeorgescuÔÇŁ, sub bagheta arhid. prof. Gorun Gheorghe Cristian, care au intonat Imnul Rom├óniei ╚Öi piese din repertoriul na╚Ťional.

­čĹĆ├Äntr-o sal─â arhiplin─â, managerul bibliotecii, dr. Ligia Dima a deschis festivitatea adres├ónd mesajul de ÔÇ×La mul╚Ťi aniÔÇŁ tuturor locuitorilor Dobrogei.

Ôܬ´ŞĆManifest─ârile organizate cu prilejul s─ârb─âtoririi a 144 de ani de la revenirea Dobrogei ├«n grani╚Ťele ╚Ť─ârii au continuat cu conferirea Diplomei de excelen╚Ť─â scriitorului Marian-Augustin Ioan, pentru ÔÇ×Merite deosebite ├«n activitatea literar─â ╚Öi ├«n activitatea cultural─â de promovare a jude╚Ťului Tulcea ╚Öi a DobrogeiÔÇŁ.

­čçĚ­čç┤Domnul Marian-Augustin Ioan a fost onorat de cur├ónd de c─âtre locuitorii municipiului Tulcea, prin Consiliul local, acord├óndu-i-se titlul de ÔÇ×Cet─â╚Ťean de OnoareÔÇŁ.

ÔČť´ŞĆ├Än cadrul ├«ntrunirii domnia sa a donat bibliotecii colec╚Ťia de carte publicat─â sub semn─âtur─â proprie.

­čĆÁLa mul╚Ťi ani de 14 Noiembrie!