Ultima întrunire din acest an a Clubului de lectură pentru adolescenți 𝑩𝑰𝑩𝑳𝑰𝑶𝚃𝚞𝚕𝚌ea s-a petrecut marțea trecută, pe masa participanților fiind romanul 𝐒𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐦𝐚̆ 𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐬𝐞𝐬̦𝐭𝐢 al reputatului scriitor Kazuo Ishiguro.

După prezentarea în PowerPoint pregătită de Mirabela, moderatorul întâlnirii, Matei (care a și propus titlul menționat) și-a intrat zdravăn în atribuții, conducând degajat discuția (în ciuda emoțiilor declarate).

Poate și stimulată de iminența vacanței, poate și pentru că 𝐒𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐦𝐚̆ 𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐬𝐞𝐬̦𝐭𝐢 cade pentru a doua oară la sorți (vezi bolul din fotografii!), a fost cea mai efervescentă ședință a Clubului, liceenii neprididind să propună spre dezbatere și reflecție răspunsuri la fecundele teme la care provoacă tulburătoarea lectură a acestui frisonant și multipremiat roman.

Cartea aleasă (prin aceeași procedură… transparentă) pentru luna ianuarie a anului viitor este 𝐎𝐬𝐜𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐓𝐚𝐧𝐭𝐢 𝐑𝐨𝐳, de Eric-Emmanuel Schmitt.

Pentru implicarea în acest proiect, Biblioteca Județeană „Panait Cerna” mulțumește elevilor, profesoarelor și bibliotecarelor Liceului Teoretic „Grigore Moisil” și Colegiului Dobrogean „Spiru Haret”, urându-le

𝓢𝓪̆𝓻𝓫𝓪̆𝓽𝓸𝓻𝓲 𝓬𝓾 𝓹𝓪𝓬𝓮 𝓼̦𝓲 𝓵𝓲𝓷𝓲𝓼̦𝓽𝓮 𝓼𝓾𝓯𝓵𝓮𝓽𝓮𝓪𝓼𝓬𝓪̆!